Recreatie

Recreatie

Het merendeel van de vakantietijd op Kreta, zal je ongetwijfeld op of direct bij het strand doorbrengen.

Je kan hier immers zonnen, zwemmen, en als je een keertje wat wilt eten of drinken, dan zijn er bij de meeste stranden toch wel diverse eettentjes of bars te vinden.

Wil je een keertje het water op of in, dan worden ook meestal direct bij de stranden, ook verschillende watersporten mogelijk gemaakt, waarbij je het meestal niet zo gek kunt bedenken, of het is wel ergens mogelijk. Van zeilen en surfen, tot duiken en vissen.

En als je een keertje niet op het strand bent, dan ben je waarschijnlijk op excursie naar één van de vele, vele bezienswaardigheden op Kreta, of misschien wel op één van de omliggende eilanden.

Of je bezoekt één van de vele attracties, dierentuinen, waterparken of attractieparken.

Andere mogelijkheden voor Recreatie

Maar er zijn, vanzelfsprekend, nog veel mogelijkheden voor recratie te vinden op Kreta, en dan bedoelen we niet een filmpje pakken of een avondje uitgaan, wat overigens natuurlijk ook erg leuk en gezellig kan zijn.

Op Kreta is nog veel meer mogelijk. Zoals bijvoorbeeld uitgebreide mogelijkheden om te winkelen, van de gezellige winkeltjes die je op veel plekken ook bij het strand ziet, tot complete winkelcentra zoals bijvoorbeeld in de stad Heraklion.

Het eiland heeft ook een uitgebreid netwerk aan fietspaden en wandelwegen. Ga je wandelen, bijvoorbeeld door één van de vele kloven, zorg dan wel dat je fatsoenlijk schoeisel aantrekt, dat je ook op het eiland kunt kopen.

Wil je fietsen, of mountainbiken, dan kan je fiets of mountainbike op diverse plekken huren.

Wandelend of fietsend kom je overigens wel op mooie plekjes, waar je anders niet zo snel zou komen.

Je kunt het eiland ook met auto, scooter of soortgelijke voertuigen verkennen, die ook overal op het eiland gehuurd kunnen worden.

Advertentie

Shares